SCCP:2018 - Sustav upravljanja zdravljem, sigurnošću i zaštitom okoliša

Zahtjev za sve podizvođače koji obavljaju visokorizične radove za društvo INA d.d. na području Republici Hrvatske I koji obavljaju visokorizične radove na području Austrije, Njemačke I zemalja Beneluksa.

 

SCCp:2011 sustav upravljanja zdravljem, sigurnošću i zaštitom okoliša propisuje slijedeće zahtjeve:

  • edukaciju radnika (operativnih izvršitelja) visokorizičnih radova prema SCCp:2011 normi
  • edukaciju rukovoditelja visokorizičnih radova prema SCCp:2011 normi
  • uvođenje SCCp:2011 sustava upravljanja zdravljem, sigurnošću i zaštitom okoliša u tvrtku
  • certifikaciju SCCp:2011 sustava upravljanja zdravljem, sigurnošću i zaštitom okoliša u tvrtku.

 

Obratite nam se s povjerenjem budući da smo u mogućnosti organizirati ispunjavanje svih navedenih zahtjeva za potrebe Vaše tvrtke.

Nakon upoznavanja sa Vašom tvrtkom i radovima koje obavljate ili planirate obavljati u vrlo kratkom vremenu izrađujemo terminski plan za sve potrebne aktivnosti vezano za usklađivanje sa zahtjevima SCCp:2011 sustava upravljanja zdravljem, sigurnošću i zaštitom okoliša.

Pripremu Vaše tvrtke vršimo neovisno o tome da li već imate implementirane druge sustave upravljanja ili kroz SCCp:2011 sustav upravljanja zdravljem, sigurnošću i zaštitom okoliša planirate ostvariti potpuno usklađivanje sa zahtjevima INA d.d. ili stranih kupaca

Garancija kvalitete naših usluga u području sustava upravljanja zdravljem, sigurnošću i zaštitom okoliša je velik broj zadovoljnih klijenata, kao i stručnost i posvećenost naših zaposlenika.

Otvoreni smo za sva pitanja i nedoumice vezano za uvođenje SCCp:2011 sustava upravljanja zdravljem, sigurnošću i zaštitom okoliša u Vašu tvrtku, uz napomenu da smo u mogućnosti osigurati brzo, učinkovitu i za Vas povoljno usklađivanje sa zahtjevima INA d.d.