Zatražite ponudu →

SCC

SUSTAV UPRAVLJANJA ZDRAVLJEM, SIGURNOŠĆU I ZAŠTITOM OKOLIŠA

Zahtjev za sve podizvođače koji obavljaju opasne radove za INA d.d.

Rok za certifikaciju je 31.12.2016.

EPP

SCC sustav upravljanja zdravljem, sigurnošću i zaštitom okoliša propisuje slijedeće zahtjeve :

  • edukaciju radnika
  • edukaciju operativnog rukovodećeg osoblja
  • uvođenje SCC sustava
  • certifikaciju SCC sustava

Obratite nam se s povjerenjem budući da smo u mogućnosti organizirati ispunjavanje svih navedenih zahtjeva za potrebe Vaše tvrtke.

Nakon upoznavanja sa Vašom tvrtkom i radovima koje obavljate ili planirate obavljati za INA d.d. u vrlo kratkom vremenu izrađujemo terminski plan za sve potrebne aktivnosti vezano za usklađivanje sa zahtjevima INA d.d., odnosno sa zahtjevima SCC sustava.

Pripremu Vaše tvrtke vršimo neovisno o tome da li već imate implementirane druge sustave upravljanja ili kroz SCC standard planirate ostvariti potpuno usklađivanje sa zahtjevima INA d.d.

Garancija kvalitete naših usluga u području sustava upravljanja zdravljem, sigurnošću i zaštitom okoliša je velik broj zadovoljnih klijenata, kao i stručnost i posvećenost naših zaposlenika.

Otvoreni smo za sva pitanja i nedoumice vezano za uvođenje SCC sustava upravljanja u Vašu tvrtku, uz napomenu da smo u mogućnosti osigurati brzo, učinkovitu i za Vas povoljno usklađivanje sa zahtjevima INA d.d.

Kontaktirajte nas za sve potrebne dodat ne informacije imajući u vidu da je rok za certifikaciju SCC standarda 31.12.2016. godine!

 

Preuzmi promotivni letak

Vezane usluge

ISO 9001:2008
SUSTAV UPRAVLJANJA KVALITETOM
ISO 14001:2004
SUSTAV UPRAVLJANJA OKOLIŠEM
OHSAS 18001:2007
SUSTAV UPRAVLJANJA ZDRAVLJEM I SIGURNOŠĆU NA RADU
ISO 22000:2005
SUSTAV UPRAVLJANJA SIGURNOŠĆU HRANE
EMAS
ECO-MANAGEMENT AND AUDIT SCHEME