POVIJEST TVRTKE

Tvrtka EKO-KVALITETA d.o.o. osnovana je 2008.godine sa ciljem pružanja što kvalitetnije usluge u segmentu sustava upravljanja sukladnih zahtjevima međunarodnih normi.

Pokretač ideje o osnivanju samostalne tvrtke ima višegodišnje iskustvo vodećeg auditora sustava upravljanja, osobe odgovorne za sustave upravljanja kvalitetom, zaštitom okoliša, zdravlja i sigurnosti na radu, upravljanja energijom, inspektora zaštite okoliša i stručnjaka zaštite na radu i zaštite od požara. Više o osnivaču tvrtke EKO-KVALITETA d.o.o. možete pogledati ovdje.

Tržište je ubrzo prepoznalo jednostavnost, efikasnost i poslovnost stručnjaka koji su se pridružili osnivaču, tako da je tvrtka preuzela značajan dio usluga savjetovanja na području sustava upravljanja u Republici Hrvatskoj.

Da bi naš posao kvalitetno obavili svjesni smo potrebe za stalnim usavršavanjem, što obuhvaća i različite uloge pri implementaciji sustava upravljanja, pa tako našim klijentima na raspolaganju stoje:

  • Provjereni vodeći auditori za sve sustave upravljanja
  • Poduzetni konzultanti spremni prema zahtjevu klijenta pomoći u implementaciji svih sustava upravljanja
  • Stručnjaci s iskustvom u vođenju sustava upravljanja

Na temelju stručnog iskustva i stručnih znanja naših konzultanata proširili smo naše područje poslovanja na segment savjetovanja u stručnim poslovima u zaštiti okoliša i gospodarenju otpadom, čime klijentima možemo ponuditi stručno savjetovanje na ovome u današnje vrijeme sve aktualnijem i značajnijem području poslovanja i tako klijentima uštedjeti njihovo vrijeme i troškove.

U mogućnosti smo pružiti Vam pomoć pri potpunom uvođenju sustava upravljanja, te u tome slučaju od nas možete očekivati:

  • izradu programa uspostave sustava upravljanja
  • izobrazbu zaposlenika vaše organizacije
  • izobrazbu internih auditora, provedbu internih audita
  • izradu i pomoć pri izradi kompletne dokumentacije
  • primjenu sustava upravljanja u praksi

Svaki Vaš poziv za nas je izazov i spremni smo nakon snimanja stanja u najkraćem roku prema Vašim potrebama odgovoriti na Vaše zahtjeve.